I Premi Càtedra TIM

Resum executiu dels treballs guanyadors - Flash Informatiu 2 (2022)

Entrega Pemi
Els guanyadors del premi, Gemma Miquel i Francesc Xavier Gras, amb la vicepresidenta del Patronat de Turisme, Rosa Pujol, i el director de la Càtedra, Eduard Cristóbal. Font: aralleida.cat

En la primera edició del Premi Càtedra TIM, any 2022, s’han presentat treballs finals de grau i treballs finals de màster corresponents al cursos 2020/21 i 2021/22. El premi ha estat dotat amb 300€ tant per al millor TFG com per al millor TFM.

Tots els treballs presentats han destacat per la seva la seva qualitat i l’aposta que fan per a l’estudi i el coneixement del turisme a les Terres de Lleida. S’ha ressaltat especialment l’aposta per la participació local, eina imprescindible per al bon desenvolupament dels productes turístics. Pel que fa als treballs guanyadors s’ha considerat que els dos treballs premiats, tant en la categoria de TFG com de TFM, són un molt bon exemple de la transferència de coneixement que vol impulsar aquesta Càtedra, fruit de la voluntat d’unir esforços entre la Universitat de Lleida i el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.

Treballs guanyadors:

Premi al Millor Treball Final de Grau

Gemma Miquel i Torres pel treball Recuperació i documentació dels antics camins del vescomtat de Vilamur (vall de Siarb) entre els segles XVI - XIX.

 Premi al Millor Treball Final de Màster

Francesc Xavier Gras i Rossell pel treball La recuperació patrimonial de la Vall Fosca com a element turístic excepcional.